Dank aan alle 441 mensen die de moeite hebben genomen om onze eerste poll in te vullen! Waarom bezoek je deze website? 56,4 procent van de respondenten heeft zelf eczeem. 12,1 procent bezoekt onze website, omdat zijn of haar kind eczeem heeft en de overige 31,5 procent geeft aan bij toeval op onze site terecht te zijn gekomen.

Bij wie krijg je zorg voor je eczeem? Op deze vraag van de eerste poll waren de resultaten: 22,8 procent huisarts, 35,8 procent dermatoloog en maar liefst 41,4 procent geeft aan helemaal geen zorg te ontvangen voor hun huidaandoening. Hoe bevalt de zorg van de huisarts? 49,6 procent zegt dat deze zorg ‘prima’ is en 50,4 procent antwoordt dat het ‘beter kan’.

We mogen geen vergaande conclusies aan deze eerste poll verbinden, maar we zouden de ruim 40 procent van de respondenten die geen zorg ontvangt voor hun eczeem wel aan willen raden om bij klachten in actie te komen en naar de huisarts te gaan. Nogmaals dank voor de feedback: de polls zijn een eenvoudige en snelle manier om onze content voor jullie te optimaliseren!

Als eerste op de hoogte?

Volg ons op Facebook en Instagram

MAT-NL-2100006