Over ons Sanofi Genzyme

Sanofi werkt elke dag opnieuw aan oplossingen voor mensen met gezondheidsproblemen. Wij zijn een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de menselijke gezondheid. We voorkomen ziekten door middel van vaccins en bieden innovatieve behandelingen om pijn te bestrijden en het lijden te verlichten. We helpen zowel mensen die te maken krijgen met een zeldzame ziekte als miljoenen mensen met langdurige chronische aandoeningen.

Meer dan 100.000 medewerkers van Sanofi in 100 landen zetten zich in om wetenschappelijke innovatie om te zetten in zorgoplossingen overal ter wereld.

Sanofi richt zich op zeldzame ziekten, multiple sclerose, oncologie en immunologie. Wij helpen mensen met ingrijpende en complexe aandoeningen, die vaak lastig te diagnosticeren en te behandelen zijn. De focus ligt op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe therapieën, die wereldwijd hoop bieden aan patiënten en hun families.

Contact

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over deze website en de inhoud daarvan? Neem dan contact met ons op via www.sanofi.nl/nl/contact. Indien je bijwerkingen van medicatie wil rapporteren, neem dan alsjeblieft contact op met je behandelend arts. Ontvangen wij een mogelijke bijwerking in onze mailbox via info.nl@sanofi.com dan nemen wij mogelijk contact met je op voor extra informatie.

Sanofi Regeneron logo