Wat is eczeem, wat kun je eraan doen en hoe ga jij ermee om in het dagelijks leven? Op zaterdag 18 september organiseert de VMCE een evenement in het kader van Wereld Eczeem Dag. Het thema is: In beweging.

Nieuw dit jaar zijn de post-it sessies, waar in kleine groepen een thema wordt behandeld. Meer diepgang dus, en meer aandacht voor jouw persoonlijke situatie met eczeem.

Bewegen is goed voor lichaam en geest, zeker als je een chronische aandoening hebt. Hoe kun je werken aan je conditie en psychisch ontspannen zonder al te veel te douchen? IN BEWEGING is ook een oproep om niet te berusten in je situatie. Ga ertegenaan, zoek nieuwe oplossingen!

De wetenschap is flink in beweging en afgelopen anderhalf jaar zijn er veel nieuwe middelen op de markt gekomen. Ook zijn bestaande middelen beschikbaar gekomen voor kinderen. En dat betekent dat er mogelijk voor jou nu wél een oplossing is om de impact van je eczeem te verminderen en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Het evenement vindt plaats in het Van der Valk Hotel te Breukelen, van 13.00 tot 17.30 uur.
Voor leden van de VMCE is deze dag gratis: Niet-leden betalen € 5,- per persoon. Er is een uitgebreid programma met lezingen, presentaties en diverse workshops. Meld je nu aan via: eczeemdag

Kom in beweging, kom ook!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

Volg ons op Facebook en Instagram