Er is een nieuw, breed opgezet onderzoek naar het smeren met hormoonzalven bij de behandeling van atopisch /constitutioneel eczeem. Het doel: meer duidelijkheid over hoe mensen met eczeem aankijken tegen het smeren met hormoonzalven én hoe ze het smeren zelf ervaren.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een vierdejaars student Farmakunde aan de Hogeschool Utrecht, in opdracht van het Nationaal Constitutioneel Eczeem Project en het Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten.

De resultaten van dit onderzoek zullen worden gebruikt voor landelijke aanbevelingen om de zorg voor mensen met constitutioneel eczeem te verbeteren. Daarom is je medewerking van groot belang!

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Alle antwoorden zijn welkom. De gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek en de verwerking is absoluut anoniem. In de rapporten en publicaties over dit onderzoek kan niemand terug halen dat het over jou ging. Als je de vragenlijst invult, ga je ermee akkoord dat de gegevens anoniem gebruikt en verwerkt mogen worden.

Heb je vragen of klachten over dit onderzoek, dan kun je contact opnemen met i.terlien@kennisinstituut.nl.

Dit is de link naar het onderzoek: https://forms.office.com/e/9aREZwsGa9

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

Volg ons op Facebook en Instagram